Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Colau inicia el gir sobiranista

BComú és conscient que no podrà comptar amb el suports d’ERC i la CUP si no es compromet amb el procés d’independència. Alfred Bosch ho ha deixat clar en una entrevista a Catalunya Ràdio i Quim Arrufat va assegurar el passat dimarts  que la CUP no rebaixaria el seu programa electoral, “ni farem de crossa de cap partit”.  D’aquí les paraules de Colau a TV3  assegurant que “No només som un pal a les rodes del procés sinó que som un aliat real del procés a diferència de CiU”. 

Redacció
Redacció 29/05/2015

Colau ha argumentat que “hi ha hagut un intent partidista de instrumentalitzar el procés que precisament al procés no li ha anat prou bé”, i ha acusat a CiU de no haver estat a l’alçada del procés perquè el federació hauria pogut demostrar a Barcelona “el seu caràcter sobiranista i la seva a posta pel dret a decidir i ha estat impedint consultes reiteradament”.
 
Ada Colau ha insistit que a partir del 13 de juny serà l'alcaldessa de la ciutat, un cop PSC i ERC han “liquidat” la idea d'una majoria alternativa plantejada aquest dijous per l'alcalde en funcions, Xavier Trias. La líder de BComú ha explicat que