Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Colau es ven com a “prozac” pels deprimits

Malgrat que algunes enquestes situen Colau com a rival directa de Trias, el cert és que el míting d’Ada Colau d'aquest diumenge a la Plaça del Rei de Barcelona només ha aplegat unes 200 persones front a les més de 600 que ha reunit Alfred Bosch a l’Estació del Nord. Colau que ha centrat el seu discurs en apel·lar directament als indecisos, més del 25% segons els sondejos, s’ha venut com a prozac pels deprimits.  “És importantíssim que aquesta setmana que queda ens preguntem a qui li interessa que estiguem deprimits i que tinguem dubtes i ens creiem que no és possible una Barcelona més justa i democràtica”, ha demanat a l’audiència que l’escoltava sota el sol.

Redacció
Redacció 17/05/2015

La recepta de Colau per contrarestar el que volen “els que sempre han tingut el poder, que són  les mateixes famílies de sempre” és ser més optimistes que mai, “optimistes militants” i contribuir al canvi amb el seu vot a la veritable “alternativa” a Trias.

L'alcaldable de BComú, també ha afirmat  que no són una candidatura desmemoriada, a diferència de la de Ciudadanos que propugna que  “és l'hora dels que han nascut en democràcia”, i ha defensat els referents històrics de la lluita ciutadana.