Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Colau considera “gravíssima” la decisió del Suprem, però calla sobre la ignorància del seu aliat Pablo Iglesias

La cap de llista de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha qualificat aquest divendres de “gravíssima” la decisió del Tribunal Suprem, que ha avalat el criteri del TSJC pel que fa al 25% d'assignatures impartides en castellà. Colau, que ha mostrat un “compromís total” amb la immersió lingüística a l'escola, s'ha compromès a “desobeir” la llei Wert si esdevé alcaldessa després del 24 de maig. Paraules que no van acompanyades de pedagogia als seus sòcies espanyols sobre la llengua catalana i el país.

Redacció
Redacció 08/05/2015

“Ens comprometem a fer el que calgui, fins i tot a desobeir lleis injustes” però cap critica a l’actitud del seu aliat sobre la llengua catalana, corredor mediterrani i nou finançament

Ha indicat després d'una reunió de campanya amb la Taula d'Entitats del Tercer Sector. La candidata de BComú, s'ha posat del costat de les escoles que ja avui, “sense suport institucional” estan desobeint la LOMCE.

Proposa desobeir el TSJC, però no la Constitució Espanyola en matèria de referèndum tal i com diu el seu mentor polític, Pablo Iglesias

El Suprem entén, com el TSJC, que el 25% de classes en castellà és un percentatge “raonable” i desestima els recursos de dos pares que demanaven que aquest percentatge s'elevés al 50% i també el recurs de la Generalitat que argumentava que, en fixar el percentatge, el TSJC suplantava una potestat de l'administració catalana.