Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Colau carrega els neulers de la seva incompetència negociadora a la CUP, ERC i el PSC

La líder de BComú creu que només ella representa els interessos de Barcelona i pretén imposar sense cap concessió el seu programa de ciutat. La CUP i ERC ja han alertat que no es veuen entrant al futur govern d’Ada Colau. Quim Arrufat va ser taxatiu en aquest sentit alertant que la CUP “no rebaixarà el seu programa electoral ni farà de crossa de cap partit”, i Alfred Bosch ha deixat clar que “Barcelona, com a capital, ha de liderar el país en un procés tant important” i que ignorar això “és una gran equivocació”. Però Colau en comptes d’entrar a negociar i dialogar els acusa de posar els interessos  partidistes per davant dels de la ciutat, una forma poc elegant si el que vol és teixir consensos. 

Redacció
Redacció 05/06/2015

Els interessos de Colau són els de Barcelona?

La líder de Bcomú, ha celebrat aquest dijous la primera assemblea amb veïns després de guanyar les eleccions el passar 24 de maig. Segons informa l’ACN, des d'una plaça del Poblesec, Colau ha aprofitat per  carregar contra el  PSC, ERC i la CUP, amb qui està negociant la seva investidura i els possibles acords de govern municipal. I és que els ha avisat que seria “imperdonable” que tots ells posessin “per davant els interessos partidistes” deixant de banda “els de Barcelona”.

Discurs exclusiu

Sobre la seva decisió de no signar el full de ruta independentista de l'ANC, CDC, Òmnium i ERC, Colau ha assegurat que  “sempre ha dit el mateix, abans, durant i després de la campanya”. “No estem per entrar a la utilització partidista d'un procés popular que lluita per la sobirania i pel dret a decidir com ha fet CiU, un procés molt ampli del que sempre hem dit que estarem al costat. Però no estarem al costat de CiU, ni serem mai el seu aliat, ni entrarem al seu joc, perquè és un partit plegat de corrupció i que retalla drets socials”, ha sentenciat.

Colau vol un bany de masses el dia de la seva investidura

Durant el diàleg entre els veïns i els regidors electes de Bcomú, Colau ha fet una convocatòria pública per omplir la plaça Sant Jaume el dissabte dia 13 de juny, a les 17.00 hores. I és que serà aleshores quan ella serà, previsiblement, investida alcaldessa, i pretén fer part d'aquest acte amb la gent que s'hi concentri allà.