Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Ciutadans no desconvoca la manifestació davant del CAC després que l’apedreguessin

Ciutadans (C’s) ha informat que es manifestarà davant de la seu del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) el dia 22 de novembre a favor de la ‘llibertat d’expressió’ tal com estava previst. En condemnar l’apedregament de la matinada de divendres davant de la seu del CAC, el PSC ha demanat a Ciutadans que desconvoqui aquesta protesta. Ciutadans, però, ha assegurat que considera ‘immoral’ que els socialistes pretenguin ‘vincular la concentració cívica amb els actes vandàlics’.

Les crítiques de Ciutadans i PPC al CAC responen a la decisió del Consell Audiovisual de retirar a la COPE les llicències per emetre a les demarcacions de Girona i Lleida.

Redacció
Redacció 17/11/2008

En aquest sentit, segons ha dit Ciutadans en una nota de premsa, ‘és evident la diferència de compromís cívic i democràtic mostrat per ambdues formacions’.

La manifestació de Ciutadans vol denunciar ‘la falta d’expressió’ que assegura que hi ha a Catalunya ‘on des dels organismes polítics autonòmics es vol eliminar qualsevol veu discrepant emesa des dels mitjans de comunicació d’àmbit nacional’. La concentració ha estat convocada sota el lema ‘Per defensar la llibertat d’expressió, contra la censura política’.