Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Ciudadanos treballarà perquè el PP tingui ”els màxims drets parlamentaris”

Redacció | “Entenem que és un moment difícil per al Partit Popular”, expliquen fonts de Ciudadanos. El PPC ha tret els pitjors resultats de la seva història a Catalunya, però els de Cs demanen que els populars no s'equivoquin d'adversari i que deixin de culpar al seu partit de la desfeta i comencin a preguntar-se què és el que han fet malament per tenir aquests resultats.

Redacció
Redacció 19/01/2018
Ciudadanos han recordat que si l'independentisme té majoria en escons, és per una “maleïda llei electoral injusta que el PP i el PSOE no han volgut canviar en 40 anys que els ha convingut mentre han estat beneficiant-se d'aquesta”. De fet, des de la formació taronja constaten que aquesta llei ha permès que governessin sempre.
 
Malgrat tot, des de Ciudadanos asseguren que treballaran perquè el PP tingui el màxim de recursos i drets parlamentaris. “Demanarem a la Mesa del Parlament que el PP pugui constituir-se com a subgrup i tenir els mateixos drets parlamentaris que la resta de forces polítiques”. 
 
Ara bé, el partit taronja s'oposa rotundament a l'accés del PP als 800.000 euros de subvenció per la campanya electoral perquè “no s'ho han guanyat a les urnes i que el PP vol que paguem tots els catalans”.
 
Des de Ciudadanos exposen que si per tal de poder gaudir dels recursos i drets esmentats és necessari un canvi de reglament de la Cambra, ho plantejaran per tal que sigui vist a la Mesa del Parlament.