Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Ciudadanos, sense ganes de treballar al Parlament Europeu

Ciudadanos destapa què vol dir el concepte ‘nova política’: la formació d’Albert Rivera està a la cua en el rànquing d’assistència dels partits a les votacions del Parlament Europeu, segons VoteWatch. El partit se’n perd gairebé dues de cada deu, i només tres partits populistes són més ‘mandrosos’ a l’hora de pitjar el botó a l’Eurocambra. 

Redacció
Redacció 12/06/2015

El sou dels eurodiputats: fins a 13.000 euros

L’estadística reflecteix la poca activitat de Javier Nart i Juan Carlos Girauta, tot i que el sou d’eurodiputats el reben igual que la resta: 7.957 euros al mes, més un extra de 4.299 per pagar factures (telèfon, lloguer de l'oficina…), gairebé 400 euros mensuals per viatges de l’Estat a la cambra europea i 300 més per cada dia que hi ha plenari. Tot plegat es pot enfilar a uns 13.000 euros al mes.

Pablo Iglesias també entén la nova política d'una forma peculiar

D’altra banda, Podemos registra unes bones xifres en l’assistència a votacions (94%), tot i que aquesta setmana Pablo Iglesias estigués en un debat de Cadena SER quan a la cambra s’estava votant sobre la conveniència de fer un debat sobre el TTIP. Al final, el No es va imposar per només dos vots. El líder de Podemos continua mostrant també la seva manera d’entendre la nova política.