Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Ciudadanos, ni un pam de net

Cinc regidors de Ciudadanos de la població de Molina de Segura han estat expulsats. Davant la seva estupefacció, són ells ara, qui demanen l'expulsió d'Albert Rivera “perquè ha fet el mateix que nosaltres”. El cas és que l'exportaveu de Ciudadanos de la ciutat murciana, Estanislao Vidal, assegura que ni ell ni els seus quatre companys lliuraran les seves actes de regidors i carrega contra el partit i contra el seu líder.
 

Redacció
Redacció 06/05/2016
Mà de ferro de la direcció de Ciudadanos un altre cop, que fulmina a tots aquells que no segueixin les directrius que vénen des dels pesos pesants del partit. Fa un parell de dies us explicàvem el desastre de Ciudadanos a Jaén, avui us descobrim, de la mà de elConfidencial.com, un altre escàndol al partit taronja.
Cinc regidors de Ciudadanos a Molina de Segura han estat expulsats per donar suport al PSOE i permetre que la socialista Esther Clavero fos escollida com a alcaldessa. Els edils van afirmar dimarts que caldrà expulsar també al president nacional de Ciudadanos, Albert Rivera, “perquè no hem fet res diferent del que ell ha fet amb el PSOE a escala nacional”.

Demanen un 'cara a cara' amb Rivera

 
Vidal va anar més enllà i va dir que les actes de regidors “ens les hem guanyat a pols i només hi renunciaré si en un mitjà de comunicació, cara a cara, el senyor Albert Rivera, tant que predica amb la democràcia, m'explica per què ens ha expulsat”.