Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Ciudadanos es vestirà de xai per seduir Catalunya

El partit d’Albert Rivera prepara per aquesta nova convocatòria electoral una campanya específica i diferenciada de la que es faci a la resta de l’Estat per a Catalunya. Segons el cap de campanya de la formació, Fernando de Páramo, la formació taronja tindrà cartell, eslògan i relat propi.

Redacció
Redacció 25/05/2016

Ciudadanos vol vendre aquesta vegada la seva marca a Catalunya com la marca d’un partit català que vol influir a Espanya. L’etern desig de la convergència pujolista que després va recollir Duran i Lleida. Els d’Albert Rivera creuen que el seu partit tindrà suficient força com per esdevenir claus en les negociacions d’un futur govern “per primer cop en la història”, comentava Fernando de Páramo, el cap de campanya de la formació.

En clau de missatge a nivell estatal, C’s plantejarà que hi ha dos possibilitats després del 26-J: un govern amb Podem o un govern amb C’s. Situant-se això en un paper clau per a la governabilitat espanyola. De fet, s’erigirà com la força del “canvi a millor”, argumentant que Podem vol trencar amb tot i portaria el “canvi a pitjor” i que, a l’altra banda, hi ha el PP que no vol que res canviï.

Una altra diferència respecte la campanya del 20-D és que la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, se centrarà en donar suport al candidat Juan Carlos Girauta i no viatjarà per Espanya, com va fer en la campanya passada. Des de C’s argumenten aquesta decisió pel fet que el partit ha consolidat el seu creixement a nivell de l’Estat i ja compta amb portaveus a diferents comunitats autònomes.