Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

CiU: ni Polònia ni Infidels

El canvi que propugna Artur Mas i Convergència i Unió a la Generalitat portarà associat els altament probables canvis en les graelles i orientacions dels mitjans de comunicació públics. La […]

Redacció
Redacció 09/12/2010

El canvi que propugna Artur Mas i Convergència i Unió a la Generalitat portarà associat els altament probables canvis en les graelles i orientacions dels mitjans de comunicació públics. La temporada 2010-2011 ja està iniciada però per la propera alguns dels espais que podrien veure’s afectats pel tarannà del nou executiu podrien ser Polònia i la sèrie Infidels.

Sobre Polònia, el mateix David Madí havia expressat en cercles privats poc abans de les eleccions de 2006 que creia que era un desprestigi per la classe política i que Artur Mas en sortia especialment damnificat. Fins i tot el fill gran de Jordi Pujol, Jordi Pujol Ferrussola àlies júnior va escriure una carta al diari Avui i El Punt denunciant la vexació a què, al seu entendre, sotmetia el Crackòvia -versió futbolera del Polònia- a l’expresident del Barça Josep Lluís Núñez.

Sobre infidels, alguns alts dirigents d’Unió Democràtica comenten sense embuts que ‘promou uns contravalors d’exaltació del divorci, l’adulteri i el relativisme moral que no són exemplificants en una societat en plena crisi de valors’.

Veurem si passen o no de les paraules als fets que diria aquell.

Relacionats