Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

CiU i PSC planten l’Àgora i l’audiència

Després de quatre anys d’espera el Tribunal Constitucional espanyol (TC) ha emès finalment l’esperada sentència sobre l’Estatut. Complint la seva funció pública TV3 ha fet un seguiment informatiu especial. La […]

Redacció
Redacció 29/06/2010

Després de quatre anys d’espera el Tribunal Constitucional espanyol (TC) ha emès finalment l’esperada sentència sobre l’Estatut. Complint la seva funció pública TV3 ha fet un seguiment informatiu especial. La jornada havia de culminar amb un Àgora, el programa de debat i anàlisi per excel·lència de la graella de ‘la nostra’ d’aquesta temporada, amb presència dels líders dels partits polítics catalans.

Tot i això, Xavier Bosch donava inici al programa queixant-se que la decisió de CiU i PSC de no respondre a la crida de la televisió pública del país havia impedit que, en una nit en què hi ha tants interrogants, els ciutadans puguin conèixer el parer dels seus representants.

Així, José Montilla i Artur Mas no només han indignat a Xavier Bosch, sinó a tots els catalans i catalanes que esperaven poder-los escoltar.