Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

CiU esmenarà la LEC per tal de fixar el calendari escolar

|

- Publicitat -

Rigau ha explicat que CiU presentarà una esmena a la nova Llei d’Educació de Catalunya per tal ‘d’evitar que cada Conseller d’Educació canviï el calendari de forma unilateral’. Així doncs, l’esmena de CiU advoca per cinc períodes de descans pels alumnes i cinc períodes lectius i començar el curs a primers de setembre.

Després de l’anunci del Consell Escolar de Catalunya (CEC) de posposar el canvi en el calendari escolar fins el curs 2010-2011, Rigau ha afirmat que ‘cal assegurar que el consens que el Consell Escolar proporciona sigui fixat per la llei’. I és que tal com ha subratllat la diputada, ‘aquest debat s’ha de fer en el marc de la llei per assolir el consens que una mesura d’aquest tipus necessita’.

Publicitat

La diputada nacionalista ha recordat que CiU sempre ha estat favorable a avançar l’inici de curs per poder tenir uns períodes escolars més a favor del treball de l’alumne. ‘Aquests temes s’han de tractar de manera rigorosa i en els espais que li corresponen, tractar-los mediàticament enterboleix el debat i genera més dubtes’ ha conclòs Rigau.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut