Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

CiU, el primer partit català a l’iPhone i l’iPad

Convergència i Unió (CiU) ha llançat aquest dimecres una aplicació gratuïta per a mòbils iPhone i també per l’iPad, el nou giny d’Apple que es va començar a vendre a les botigues catalanes divendres passat. D’aquesta manera, CiU es converteix en el primer partit català que utilitza aquestes vies per arribar a la ciutadania. L’aplicació creada per Convergència i Unió permet accedir a fotografies i vídeos dels polítics de la federació, així com seguir el dia a dia de CiU a través de notícies i l’agenda del partit. L’aplicació també compta amb un accés a Cativistes, la xarxa social creada pel partit.

Redacció
Redacció 02/06/2010

Les aplicacions que CiU ha desenvolupat per iPhone i iPad estan classificades dins de la categoria de natives, les que per donar serveis no necessiten anar obrint pàgines web, com sí que passa amb les aplicacions basades en un navegador d’Internet. Fins ara, CiU disposava d’una versió per a mòbils dels webs.

CiU no descarta, més endavant, poder desenvolupar i posar en circulació aplicacions semblants per a altres modalitats de mòbil. La presentació oficial d’aquesta aplicació es farà el proper dia 8, en un acte presidit per Artur Mas que se centrarà en les propostes d’aquesta coalició en relació a Innovació: noves tecnologies i l’ús d’Internet.