Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

CiU denuncia que Hereu es gasta 1,6 milions d’euros en reformar el web municipal

El Grup Municipal de Convergència i Unió a Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha denunciat que el Govern que encapçala Jordi Hereu es gasta en plena crisi econòmica 1,6 milions d’euros en reformar la web municipal i millorar la gestió dels seus continguts.

El regidor d’Hisenda de CiU, Antoni Vives, ha qualificat aquesta despesa que el bipartit vol aprovar a la Comissió d’Hisenda I Pressupostos de l’Ajuntament de ‘desproporcionada i absolutament injustificable’ i ha reclamat a l’Alcalde ‘contenció i decència’.

Redacció
Redacció 23/10/2008

La Comissió d’Hisenda i Pressupostos té previst debatre i aprovar un expedient que inclou un seguit de modificacions pressupostàries per un valor total de 41,3 milions d’euros, i que inclou una despesa que s’imputa a la Direcció d’Administració dels Sector de Serveis Generals d’1,6 milions d’euros dedicats a la web municipal. La documentació tramesa als grups polítics de l’Ajuntament especifica que es tracta de tres partides vinculades de 543.812 euros, 200.000 euros i 820.000 euros pels conceptes, respectivament, de ‘Concurs redactors, lingüistes, per la web municipal’, ‘Formar i aprendre en línia sobre Internet i la tecnologia. Impuls de la creació de comunitats en xarxa’ i ‘Implantació sistema global i integrat de redacció única (sistema de gestió de continguts). Pla imatge corporativa d’instal•lacions i equipaments municipals. Pla de distribució i logística dels circuïts de la Direcció’.

A parer del regidor de CiU, ‘aquesta despesa que el Govern municipal intenta colar d’amagat en una macromodificació de crèdits pressupostaris de 41 milions d’euros per diferents i molt variats conceptes és una autèntica desproporció i no té cap justificació’. ‘En plena crisi econòmica, quan el conjunt d’administracions públiques estan fent esforços per prioritzar despeses i centrar-se en dedicar els diners a polítiques socials i l’impuls d’ajudes a l’economia productiva, el Govern d’Hereu segueix gastant-se els diners en publicitat, propaganda i millora de la seva imatge’, ha dit Vives, que ha reclamat a l’Alcalde Hereu ‘contenció i decència’.

El regidor de CiU ha recordat que el Govern municipals ja es gasta més de 262.000 euros anuals en el manteniment i l’elaboració de continguts del ‘bloc’ oficial de l’Alcalde Jordi Hereu.