Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

CiU denuncia que el govern de Calella retirés la senyera sense que cap veí ni entitat local ho demanés

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Calella ja ha obtingut la informació que havia sol·licitat a l’equip de govern (PSC i ERC) pel que fa a la polèmica retirada de la senyera del balcó de l’Ajuntament, l’única que hi onejava. Segons informa la federació nacionalista, una instància de la ‘Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola’ i una altra d’un particular que no viu a Calella van motivar aquesta retirada el passat mes d’octubre. L’alcalde, Josep M. Juhé, va argumentar llavors que s’havien rebut presions i que es volia ‘evitar ferir sensibilitats’. CiU lamenta que la voluntat d’aquests dues peticions tingui més pes que la voluntat dels calellencs.

Redacció
Redacció 21/12/2007

Els nacionalistes exigeixen que la senyera torni al balcó de l’Ajuntament ‘de manera permanent’, ja que ‘cap veí de Calella ha posat de manifest cap tipus de malestar’. Aquesta mateixa voluntat és la d’uns dels socis de govern. El primer tinent d’alcalde, Jaume Puig (ERC), així ho va manifestar la setmana passada quan es va decidit penjar la senyera de manera ‘provisional’ durant les festes nadalenques.

L’alcalde de Calella, Josep M. Juhé (PSC), ja ha avisat que perquè la senyera es quedi al balcó de l’Ajuntament, també caldrà que hi onegi la bandera espanyola.