Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

CiU demana que es faciliti als hotelers omplir les piscines amb aigua del mar

El diputat per CiU i alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha presentat una proposta al Parlament perquè la Generalitat de Catalunya faciliti als hotelers dels municipis turístics que puguin omplir les seves piscines amb aigua del mar. Segons Crespo, amb aquesta mesura s’aconsegueix donar un servei diferenciat al turisme i s’intenta posar remei a una part dels problemes originats a Catalunya arrel de la situació de sequera. El text que presenta CiU evidencia que ‘el sector del turisme és una de les principals fonts de l’economia catalana i depèn, per al seu correcte funcionament, de l’ús de l’aigua’. Crespo detalla que ‘les restriccions poden suposar grans pèrdues’.

Redacció
Redacció 11/04/2008

El text de la proposta que fa CiU al Parlament explica que el món del turisme i de la restauració ‘són grans consumidors d’aquest bé de primera necessitat, que sense el mateix no poden funcionar’. Així mateix, Crespo recorda que aquest és un sector cabdal de l’economia catalana i, per aquest motiu, demana una atenció especial.

Segons el també alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, el fet d’omplir les piscines amb aigua del mar, estalviaria molts recursos i donaria un tret diferencials als establiments catalans que els turistes acceptaries de bon grat. Per Crespo banyar-se en aigua de mar és una sensació ‘molt més agradable’ que banyar-se en aigua dolça.