Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

CiU de Reus creu que la plaça vacant al consell d’administració d’Innova l’hauria d’ocupar la CORI

El portaveu de CiU a Reus, Carles Pellicer, creu que el dotzè lloc que queda lliure al consell d’administració del grup d’empreses municipals Innova l’hauria d’ocupar el representant de la Coordinadora Reusenca Independent (CORI), Ariel Santamaria. A Pellicer li ha ‘sobtat’ que l’alcalde Lluís Miquel Pérez pugui dubtar del criteri del Síndic de Greuges de Catalunya, que aconsellava l’entrada de la CORI a Innova, i ha dit que al batlle ‘no li convé’ que el partit independent pugui entrar al grup d’empreses municipals perquè sinó hi hauria sis regidors del govern i sis de l’oposició i ‘l’alcalde hauria d’utilitzar molt sovint el seu vot de qualitat per desempatar a la hora de prendre decisions’.

Redacció
Redacció 27/05/2008

La CORI va fer arribar el mes de desembre de l’any passat al Síndic de Greuges la seva discrepància amb el fet que el seu grup municipal quedés fora del consell d’administració del grup d’empreses municipals Innova. La setmana passada, Rafael Ribó, contestava al partit independent reusenc dient que ‘el grup municipal de la CORI ha de formar part del consell d’administració d’Innova, SL, igual com en formen part la resta de grups municipals de l’Ajuntament de Reus’.

L’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, contestava divendres explicant que no és que la CORI no hi pugui entrar, ‘és que la proporció de la seva representativitat, no li dóna el suficient dret a entrar al consell’. Pérez explica que el dret constitucional diu que la CORI ha de pertànyer a les sessions informatives i que el seu portaveu, Ariel Santamaria, ‘ja pot estar present a les deliberacions d’Innova però no té dret a vot’.