Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

CiU de Girona considera un ‘abús de poder’ que Pagans retirés la paraula a Puigdemont durant el ple

|

- Publicitat -

Per la formació nacionalista, el fet que, ‘de forma injustificada’, l’alcaldessa exigís al portaveu del grup, Carles Puigdemont, la retirada d’una expressió ‘plenament lícita i respectuosa’ demostra ‘el valor que dóna l’alcaldessa a la llibertat d’expressió’.

Segons ha manifestat CiU a través d’un comunicat, Pagans encara va anar més enllà quan va retirar la paraula al portaveu quan aquest estava replicant les argumentacions de la tinent d’alcalde d’Hisenda. ‘Retirar la paraula a un portaveu d’un dels grups de l’ajuntament és una decisió greu, que limita el dret a exposar la nostra posició’, ha expressat el grup que ha afirmat però que tots els portaveus del govern van poder exposar ‘generosament’ les seves posicions.

Publicitat

‘La decisió és un abús d’autoritat, segurament motivat pels nerviosismes diversos que semblen afectar darrerament els membres de l’equip de Govern’, recull el comunicat. En el mateix document, CiU de Girona vol deixar clar que ‘no pensa renunciar a continuar controlant l’equip de Govern ni a continuar expressant la seva opinió, tal com li exigeix el mandat de les urnes’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut