Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

CiU adverteix que pactarà per ‘excloure’ el PP del pròxim govern municipal de Badalona

El candidat de CiU a l’alcaldia de Badalona, Ferran Falcó, ha respost a la proposta electoral que ha llençat aquest dilluns el candidat del PP, Xavier Garcia Albiol. El popular vol que es faciliti la investidura del candidat més votat a la ciutat per evitar un ‘pacte de perdedors’ i combatre així la desafecció. Pel candidat nacionalista, però, aquesta és una proposta ‘hipòcrita’, ja que Garcia Albiol ‘ha portat a Badalona l’estil més crispat i demagògic de fer política’. A més, Falcó ha advertit que després de les eleccions municipals del 22 de maig pactarà amb l’objectiu d”excloure’ el PP del pròxim govern municipal, per ‘desterrar’ la política de Garcia Albiol i ‘perquè la ciutat de Badalona guanyi’.

Redacció
Redacció 25/01/2011

El líder de CiU ha dit que ‘Albiol ha de començar a assumir que és víctima de la seva estratègia. Li ha donat notorietat, li permet encapçalar les enquestes, però no el situa en posició d’assolir l’alcaldia, ni sent la força més votada, perquè aquesta posició està fonamentada en la crispació, la demagògia i, sovint, l’insult i el menyspreu’.

En aquest sentit, Falcó ha volgut ser molt clar: ‘Albiol i el PP han de començar a assumir que l’alcaldia de Badalona serà per a CiU o per al PSC, i que CiU farà tot el possible per ser la força més votada de la ciutat, o com a mínim per superar el PSC i obtenir l’alcaldia durant els propers quatre anys’. Segons els nacionalistes, que actualment formen govern amb PSC i ERC, ‘aquest seria el canvi positiu’.