Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

CiU acusa el Govern de ‘malbaratar recursos públics’ amb la campanya ‘Som-hi’

|

- Publicitat -

En una pregunta al Govern, Ortega ha retret al Govern que es gasti més d’un milió d’euros en aquesta campanya en un moment de crisi econòmica i quan ‘les famílies no arriben a final de més’. ‘Què en pensarà la gent que està a l’espera de la llei de dependència?’, s’ha preguntat.

Ortega ha recordat que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha mostrat ‘la seva preocupació’ per les campanyes institucionals i que aquesta, la del ‘Som-hi’, ja no ha estat avalada per aquest organisme, donat que amb la modificació de la llei ja no és necessari. La diputada de CiU, però, ha dit que el CAC va afirmar que ‘moltes d’aquestes campanyes vorejaven la llei’. Ortega ha reclamat ‘menys publicitat i més feina’.

Publicitat

Carod-Rovira ha remarcat que aquesta és una ‘campanya paraigua’ que ‘aixopluga sota un mateix lema un conjunt de campanyes sectorials’. A més, ha explicat que l’objectiu és donar un missatge ‘d’esforç compartit’ entre la ciutadania i l’executiu, ‘amb visió constructiva i positiva davant el futur del país’.

El Vicepresident ha afegit que la campanya no se centra només en la paraula ‘Som-hi’, sinó que parla de temes concrets, com la formació, i properament el desplegament dels Mossos d’Esquadra a les zones on encara no estan presents.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut