Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El canvi impossible: El referèndum dels comuns depén, de nou, de l’unionisme del PSOE

L'últim sondeig del Centre de Recerques Sociològiques (CIS) torna a confirmar que el canvi a Espanya és impossible, amb el PSOE en constant creixement des que Pedro Sánchez va guanyar les eleccions a la secretaria general del partit que el discurs del comuns perd més força i suports que mai.

Redacció
Redacció 04/08/2017
El moment ja ha passat, la revolució de les eleccions generals del 20 de desembre del 2015 mai va succeir, i en la seva segona oportunitat, el 26 de juny del 2016, van perdre un milió de vots. El discurs de Podem es fon al mateix ritme que la intenció de vot dels socialistes creix. El PSOE augmenta en cinc punts la intenció de vot, els populars en cauen quatre mentre Unidos Podemos s'estanca.
 
En aquest sentit, si ara se celebressin eleccions a Espanya, la situació quedaria d'aquesta manera: victòria del PP amb el 28,8% dels vots, en segona posició quedaria el PSOE (24,9%) seguit per Unidos Podemos (20,3%) i C's (14,5%). Uns resultats que, de nou, farien que el referèndum promès per als comuns depengui del discurs més unionista dels socialistes.