Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Cinc restaurants catalans reben la seva primera estrella Michelin

Cinc restaurants catalans tindran el 2009 la seva primera estrella de la Guia Michelin. Els Tinars, de Llagostera (Selva); L’Aliança, d’Anglès (Gironès); L’Angle, de Sant Fruitós de Bages (Bages); i els Cinc Sentits i el Manairó, de Barcelona són els afortunats. Els restaurants que han perdut la seva estrella són el Caelis, de Barcelona; La Cuina de Can Pipes, de Mont-ras; L’Esguard, de Sant Andreu de Llavaneres, i L’Hostal de Sant Salvador, de la Vall de Bianya. Mantenen les tres estrelles El Bulli, de Roses; el Sant Pau, de Sant Pol de Mar; i Can Fabes, de Sant Celoni.

Redacció
Redacció 20/11/2008

La guia dóna dues estrelles als restaurants Tristán de Portals Nous, a Mallorca; l’Àbac, de Barcelona; El Celler de Can Roca, de Girona, i el Sant Celoni, de Madrid. El cuiner Sergi Arola manté les dues estrelles no per El Broche sinó pel seu nou restaurant de Madrid, Sergi Arola Gastro.