Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La ‘sobada’ de la Chacón

|

- Publicitat -

Dilluns 20 d’ocubre tarda. Ple al Congrés dels Diputats. Sessió en la qual es van aprovar les mesures del Govern espanyol per intentar pal·liar la crisi econòmica.

Tanta crisi per aquí i tanta crisi per allà ja cansa! Sinó que li preguntin a la ministra espanyola de Defensa, Carmen Chacón, que no va poder aguantar la somnolència que produïa el debat. A mig ple, la ministra socialista va tancar els ulls i va començar a fer ganyotes amb la boca mentre començava a endinsar-se en la fase REM.

Publicitat

Tot i que sigui un tema pesat, hem de recordar que els polítics han de donar una imatge de responsabilitat. Si una ministra, davant aquesta situació extraordinària que està vivint el món sencer, s’adorm… anem bé!

El que sí que ha quedat clar és que Chacón necessitava un ‘colchón’ a la Carrera de San Jerónimo per poder gaudir plenament dels seus somnis. Evitarem especular amb què deuria somniar.

Tot i les bromes, Chacón va transmetre una imatge de fatiga, o el que és pitjor, d’avorriment, que no contribueix a elevar la moral minvada i pessimista d’uns ciutadans que, diàriament, han de fer malabarismes per a arribar a finals de mes i que se suposa que els seus representants polítics han d’intentar posar les bases perquè la crisi s’esvaeixi quan abans millor.

El diari digital elimparcial.es va captar el moment de la sobada de doña Carmen:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut