Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Chacón fa cas al seu amic @pedroj_ramírez i enfonsa encara més Navarro

L'Hospitalet de Llobregat (ACN).- L'exministra socialista i diputada del PSC al Congrés, Carme Chacón, ha carregat durament aquest divendres contra CiU i el seu candidat a la reelecció com a president de la Generalitat, Artur Mas, durant el míting de Pere Navarro a L'Hospitalet de Llobregat. Chacón ha acusat Mas de “posar Catalunya al focus de la corrupció com mai” i, fent al·lusió a l'esborrany de l'informe policial que parla de possibles comptes a bancs de Suïssa i Liechtenstein, ha assegurat que als dirigents de CiU “no els importen les fronteres” quan es tracta de “diners i desfalcs”. “L'estat propi del que parlen no era propi dels catalans, era propi seu, per apropiar-se'l ells”, ha ironitzat. 

Redacció
Redacció 16/11/2012

La que fos candidata del PSC a les eleccions generals ha tornat a pujar-se a un escenari de míting davant el miler de persones que ha assistit aquest divendres al vespre a veure al presidenciable socialista, Pere Navarro. Carme Chacón ha dedicat la major part del seu discurs a carregar contra CiU, Artur Mas i el seu Govern. I quan més dura s'ha posat ha estat parlant de les informacions que ha publicat el diari El Mundo.

Chacón ha volgut demostrar que, pels socialistes, a CiU no tenen manies a l'hora de caure en “la corrupció”. Sense embuts ha assegurat que “pels diners i pels desfalcs, als de CiU no els importen les fronteres; les fronteres ens les volen posar a nosaltres”. “Per als de baix, retallades i banderes; i per als de dalt, per ells, diners i poder. És igual si a Suïssa, Liechtenstein, Argentina o Mèxic”, ha sentenciat, tot animant els ciutadans a votar al PSC per “sortir a dir-los que no, que aquest és un país decent”.

I és que Carme Chacón no ha tingut cap problema en lligar directament les sigles de CiU i el nom d'Artur Mas a la paraula “corrupció”, i alhora ha volgut denunciar que és precisament d'això “del que no volen que parlem” els nacionalistes. “Són el Govern que ha posat Catalunya al focus de la corrupció com mai l'hem tingut”, ha dit en acabar.

La socialista ha relacionat directament a “Félix Millet, l'espoli del Palau, la fiança de 3 milions imposada a CDC, la seva seu embargada i les investigacions a Oriol Pujol per manipular les concessions de les ITV”. Repassant tots aquests temes i sumant les informacions aparegudes aquest divendres, Chacón ha assegurat que “ara entenem allò de l'estat propi de CiU”. “L'estat no era propi dels catalans, era propi seu, per apropiar-se'l ells”, ha dit enmig del míting.

Relacionats