Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Joan Manuel Tresserras votarà diumenge a la consulta de Cerdanyola

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, votarà diumenge a la consulta sobre la independència de Catalunya que organitza Cerdanyola Decideix. Ho farà acompanyat del secretari general de la formació republicana, Joan Ridao, que mostrarà així la implicació del partit amb les consultes independentistes. També té previst de votar a la consulta que organitza Sant Boi Decideix el diputat d’ERC al congrés espanyol Joan Tardà, acompanyat en aquest cas pel president de la formació, Joan Puigcercós. CDC, al seu torn, mobilitzarà el seu secretari general adjunt, Felip Puig, el president de la JNC, Gerard Figueras, i el responsable d’Immigració del partit, Àngel Colom, que es desplaçaran a Mataró.

Redacció
Redacció 18/06/2010

A banda de Puigcercós i Ridao, la resta de dirigents d’ERC també tenen previst de recórrer bona part dels municipis que diumenge celebraran consultes per tal de fer-los explícit el seu suport.  La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, visitarà Esplugues, Sant Boi, Cornellà, Olesa de Montserrat, Sant Feliu de Llobregat i Mataró; l’eurodiputat Oriol Junqueras visitarà Móra la Nova, Falset, Mont-roig i la Canonja; la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà els municipis de Calonge i Santa Cristina d’Aro, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs, visitarà Lles, Bellver de Cerdanya, Urús i Guils.

Convergència, per la seva banda, a més a més de Puig, Figueras i Colom, també ha notificat que donarà suport a les consultes ‘a través de les direccions i els comitès locals i comarcals, alcaldes, caps de llista, regidors i diversos càrrecs municipals’.