Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

CCOO anuncia mobilitzacions per les agressions als treballadors dels Ferrocarrils de la Generalitat

El sindicat CCOO ha denunciat la manca de seguretat que pateixen els treballadors dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ja que consideren que les agressions ‘són un fet quotidià’. La denúncia arriba davant un nou cas d’agressió en les darreres hores a un treballador de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que s’ha d’afegir ‘al compte diari de les agressions’ que provoca ‘una sensació permanent d’angoixa i temor en el lloc de treball’, segons els treballadors.

Redacció 26/01/2008

Per això des del sindicat s’han anunciat mobilitzacions ja que ‘anar a treballar no pot convertir-se en un esport d’aventura, en una activitat de risc’ i reclamen que ‘és necessària la complicitat de les autoritats i les direccions de les empreses, per actuar conjuntament i de forma contundent, i acabar així amb aquesta situació d’inseguretat’.

CCOO ha mostrat la seva indignació per aquestes agressions que asseguren que són constants i per això avisen que ‘estem decidits a donar resposta de cada una de les agressions que pateixin els treballadors i les treballadores de la nostra empresa’. En aquest sentit han explicat que demanarà a la resta d’organitzacions sindicals d’FGC, la complicitat en una convocatòria de mobilitzacions ‘per aturar aquesta situació inaguantable’.