Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Catalunya s’esfondra

Espanya pensa que els catalans ens queixem per vici, però el país cau a trossos i si hem d’esperar que na Magdalena Alvarez vingui a salvar-nos anem arreglats. En només […]

Redacció 14/12/2007

Espanya pensa que els catalans ens queixem per vici, però el país cau a trossos i si hem d’esperar que na Magdalena Alvarez vingui a salvar-nos anem arreglats.

En només set dies s’han esfondrat un parell d’edificis emblemàtics, que ens permeten assegurar, i de manera força literal, que el país s’esfondra. Per una banda, va caure una petita “part del sostre” a l’Estació de França de Barcelona, un fragment que de petit no en té res, tal com ha immortalitzat un fotolocaire aquest cap de setmana:

imatge

Per altra banda, dimarts va esfondrar-se part del sostre de la Biblioteca de la UPC de Castelldefels. En aquest cas la porció del sostre caiguda encara era més grossa que a l’estació de França, i només els reflexos dels estudiants que hi eren en aquells moments van poder salvar-los de quedar sota les runes. En aquest cas, la fotografia és d’un estudiant que explica el testimoni de l’esfondrament al seu bloc.

Aquesta és la fila que feia la biblioteca abans no la desallotgessin i hi prohibissin l’entrada:

imatge

Dues proves més -i ja en van milers- que demostren que, si ens mantenim dependents d’Espanya, el país se’ns caurà a trossos.

Abans algú no prengui mal, independència ja!