Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Catalunya s’enfrontarà a Argentina el proper 25 de maig

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat a conèixer aquest dijous l’acord que ha tancat amb l’empresa Multimedia Sports i l’Associació de Futbol Argentí (AFA) per jugar un partit amistós a Barcelona el pròxim diumenge 25 de maig. El matx està pendent del vistiplau de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que ha de donar el seu consentiment perquè es disputi. La FCF va enviar una carta al president de la RFEF, Ángel María Villar, el passat 13 de desembre en la qual li comunicava l’acord amb l’AFA i Multimedia Sports i li demanava l’autorització del partit. La Junta Directiva de la Federació Espanyola de Futbol es reunirà aquest 18 de gener a San Sebastià i s’espera que es pronunciï sobre el Catalunya-Argentina.

Redacció 11/01/2008

La FCF ja ha contactat amb el vicepresident de la federació espanyola, Joan Gaspart, i amb el FC Barcelona i el RCD Espanyol per tal que el tema del partit estigui a l’ordre del dia de la votació de la junta.

Multimedia Sports és l’empresa que ha contractat les seleccions de Catalunya i Argentina i serà l’encarregada d’organitzar el partit, així com les activitats prèvies que hi estan relacionades.