Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Catalunya preparada per les possibles inhabilitacions del Parlament i l’autonomia

S'ha creat una base de dades que pretén recollir tots els càrrecs electes de Catalunya com ho són alcaldes/ses, regidors/es, diputats/des al Parlament de Catalunya, diputats/des al Congrés, senadors/es i eurodiputats/des. Amb només 24 hores, l’Assemblea d’Electes de Catalunya, ja té més de 1.000 inscrits. Segons ha pogut saber directe!cat, l'objectiu és, en teoria, poder disposar d'una gran llista de noms per ocupar llocs de decisió política si inhabiliten Parlament.

Redacció
Redacció 28/10/2016

La independència és a tocar i la recta final suposarà el xoc de trens definitiu entre Catalunya i l'Estat. Davant de la judicialització espanyola querellant-se contra polítics a causa del procés, Catalunya està preparada per si l'Estat decideix abolir l'autonomia catalana.

S'ha creat L’Assemblea d’Electes de Catalunya per tenir la base de dades més àmplia possible dels càrrecs electes que hi ha al Principat. En aquests moments, ostenten aquesta condició un total de 9.283 persones de diferents formacions polítiques. Totes elles, poden inscriure’s mitjançant un formulari al web, de forma totalment voluntària, per entrar a formar part d’una base de dades única.

 
La condició d’electe català s’acreditarà amb un carnet personalitzat que es farà arribar a totes les persones que s’hagin donat d’alta a la base de dades. Amb només 24 hores, ja s'han superat els 1.000 inscrits.

Relacionats