Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Catalunya no jugarà el Torneig de les Nacions

La selecció catalana de futbol no jugarà enguany el primer Torneig de les Nacions en el format de Final Four. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el poc marge de temps en què s’han gestionat les dates FIFA fan inviable un torneig amb la presència de seleccions com ara l’Argentina i el Brasil. El vicepresident de la catalana, Jesús Farga, ha dit que la Federació Espanyola ha incomplert l’acord verbal, en què garantien prou dates FIFA per organitzar el torneig. La Federació Catalana treballa amb l’objectiu d’organitzar un partit internacional, el 6 de juny, contra Itàlia.

Redacció
Redacció 18/03/2009

Finalment, no hi haurà Torneig de les Nacions, segons ho ha anunciat Catalunya Ràdio i confirmant, així, el Punt de Mira acabat de publicar per directe!cat.

El problema és que Espanya ha de jugar la Copa Confederacions al cap d’una setmana i no cedirà els catalans. També hi ha l’Europeu sub-21 i la jornada de Lliga a Segona A i Segona B. Si la Federació Catalana no tanca l’acord amb Itàlia, treballarà per organitzar el torneig la temporada que ve.