Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

‘Cataluña’ en venda

És de tots coneguts que la casa de subhasta eBay ven de tot, des d’una base de míssils Titan fins al tros d’avió caigut de la sèrie Lost. Ara hem […]

Redacció
Redacció 27/09/2007

És de tots coneguts que la casa de subhasta eBay ven de tot, des d’una base de míssils Titan fins al tros d’avió caigut de la sèrie Lost.

Ara hem sabut que, dins de la categoria de subhastes impossibles, un espanyolista furibund ha posat en venda ‘Cataluña’ [captura]. El text descrivint l’article és prou il·lustratiu:

“SE VENDA (sic) CATALUÑA. BELLA REGION ESPAÑOLA. YA ESTOY HASTA LOS COJONES QUE SI ERC, QUE SI PP… LA VENDO Y NO SE HABLE MAS. POR SU PUESTO (sic), ES UN ARTICULO USADO, PERO HAY QUE TENER EN CUENTA QUE PODEMOS VER A RONALDIÑO Y COMPAÑIA JUGANDO (PERDIENDO) LA LIGA ESPAÑOLA”

El preu inicial de la subhasta era de 5 euros, però després de més de 60 licitacions, la nostra nació ja val 100.100 euros.

El més graciós del cas és que, si Catalunya estigués en venda i fos propietat d’aquest desaprensiu, molts catalans estaríem disposats a posar 10, 20 o fins a 50 euros en una col·lecta multitudinària per tal de comprar-nos la llibertat i la independència i poder fugir així d’aquest Estat espanyol que ens espol·lia i ens menysprea.