Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Catalunya debuta a la Copa Amèrica imposant-se per 9 a 1 a l’Uruguai

La Selecció Catalana d’Hoquei Patins ha debutat aquest dilluns imposant-se per 9 a 1 a l’Uruguai en la inauguració de la Copa Amèrica que se celebra a Vic. Des que al 2006 la Federació Catalana de Patinatge va esdevenir membre de ple dret de la Confederació Sudamericana del Patí, l’Argentina no ha permès que l’equip aconsegueixi el títol ni a Recife (2007) ni a Buenos Aires (2008). Enguany, amb el campionat celebrant-se a casa, no volen perdre’s l’oportunitat d’aixecar la copa. Es preveu que l’Argentina i el Brasil siguin els rivals més durs a vèncer.

Redacció
Redacció 22/06/2010

Catalunya disposa a Vic de la millor selecció possible: el seleccionador Jordi Camps compta amb els porters Sergi Fernández i Sergi Llaverola, i els jugadors de pista Romà Bancells, Jordi Bargalló, Marc Gual, Mia Ordeig, Sergi Panadero, “Titi” Roca, Roger Rocasalbas i Marc Torra.

La selecció catalana femenina, per la seva banda, intentarà millorar el segon lloc aconseguit a Xile el 2007. El bloc està format per les jugadores que van obtenir el títol mundial amb Espanya el 2008: Carla Giudicci, Laia Vives, Cristina Barceló, Ana Romero i Paula Torner. Les noies debuten aquest dimarts a les 20h contra el Brasil.