Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Catalunya al lipdub d’Euskadi

A falta de conèixer els detalls i els propers passos de l’alto el foc d’ETA fet públic aquest dilluns, la societat basca continua i continuarà treballant de manera pacífica per […]

Redacció
Redacció 11/01/2011

A falta de conèixer els detalls i els propers passos de l’alto el foc d’ETA fet públic aquest dilluns, la societat basca continua i continuarà treballant de manera pacífica per aconseguir la independència que l’alliberi de l’Estat espanyol, faci el que faci la banda armada.

Una bona prova d’aquesta penetració social que tenen els partidaris de la independència al País Basc és el Lipdub per la independència d’Euskadi, que es va enregistrar el passat 6 de desembre a Durango, emmirallat en l’exitós rècord mundial aconseguit pels independentistes catalans al centre de Vic, que ja ha superat el milió de visites.

En aquell cas, i aprofitant la celebració de la Fira del Llibre i el Disc basc, van aplegar-se diversos centenars de bascos, amb samarretes verdes, per cantar el popular Sarri Sarri de Kortatu. A continuació podeu veure el vídeo del Lipdub, on hi trobareu diversos participants amb barretina i almenys un parell d’estelades.