Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Catalònia Qualitat creu que cal augmentar un 15% el consum de fruita com a part d’una dieta saludable

L’Associació Catalana d’Organitzacions de Productors de Fruita ‘Catalònia Qualitat’ considera que per fomentar una dieta saludable, cal augmentar el consum de fruita un 15%, per passar dels 93 quilos per persona cada any, als 110. Per promocionar els aspectes positius d’aquest producte i guanyar competitivitat entre el sector, els productors de fruita i la Diputació de Lleida han signat aquest dilluns un conveni que, entre d’altres, potenciarà les jornades Intepera 2008 i el fòrum Energy.cat que organitza Catalònia Qualitat, aquest últim per conscienciar de la importància d’estalviar energia en l’agricultura per evitar un efecte negatiu de l’augment del seu cost.

Redacció
Redacció 25/11/2008

Amb el conveni signat aquest dilluns, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida aportarà 30.000 euros per la difusió del consum saludable de la fruita a partir de la participació i organització des de Catalònia Qualitat, en jornades i congressos d’abast europeu

El president de l’Associació Catalana d’Organitzacions de Productors de Fruita ‘Catalònia Qualitat‘, Marcial Gómez, creu que a part de les noves DO Pera de Lleida, i el projecte de la DO del préssec i la nectarina de Lleida, cal que el consumidor aprengui a menjar fruita en el seu estat òptim.