Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Castells truca a Mas per iniciar contactes per una proposta conjunta catalana sobre el finançament

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, ha trucat aquest dimecres al vespre al president de CiU, Artur Mas, per emplaçar-lo a començar a negociar per buscar una proposta conjunta des de Catalunya de cara al nou model de finançament que s’ha de negociar amb l’estat, segons han indicat fonts de la federació nacionalista. Castells ha explicat aquest dimecres que vol començar a negociar una proposta amb ERC i ICV-EUiA, en paral·lel amb la federació nacionalista. A més, el Govern demanarà en els pròxims dies que es convoqui una reunió de la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals.

Redacció
Redacció 17/04/2008

Segons fonts de CiU, Castells ha dit a Mas que en els pròxims dies li adreçarà una carta en la qual li demanarà que designi la persona de la federació nacionalista que farà d’interlocutor amb el Govern en aquesta matèria. Fonts de la federació han apuntat que aquesta tasca podria recaure en el diputat de CiU i ponent de l’Estatut Francesc Homs.

Amb aquests contactes, Castells vol així donar el tret de sortida a una negociació que hauria d’estar tancada el 9 d’agost, segons estableix l’Estatut.