Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Castells creu que un acord sense Catalunya seria ‘un gran fiasco’ per a l’executiu espanyol

|

- Publicitat -

Quant a la xifra de 1.200 milions d’euros revelada ahir pel conseller d’Interior, Joan Saura, Castells ha explicat que el Govern va coincidir que les quantitats ‘no arriben als mínims acceptables’. El conseller ha reconegut que no estava previst que Saura fes pública la xifra, tot i que també ha admès que ‘era inevitable’ que s’acabés coneixent.

En una entrevista al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Castells ha rebutjat ‘posar una data límit en la negociació del finançament perquè un ja és més esclau de la data que del contingut’. El titular d’Economia ha ressaltat que s’està treballant a tots els nivells entre el Govern i l’executiu espanyol i des de fa mesos.

Publicitat

‘Si avui estem en aquest procés és perquè Catalunya el va posar sobre la taula’, ha recordat Castells. ‘Si ara resulta que es fa un acord que subscriuen aquelles comunitats per les quals no s’hagués tocat res i Catalunya, que és aquella per la qual s’està fent aquesta negociació, diu que no pel govern espanyol serà un fiasco i pel Govern no serà cap èxit’, ha ressaltat. ‘Teòricament no es pot descartat’ un acord sense Catalunya i ha admès que ‘podria passar’, ha indicat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut