Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Castellers de Vilafranca versus gratacels de Nova York

Els Castellers de Vilafranca van aterrar ahir al vespre hora catalana a Nova York, on des d’avui i fins el proper cap de setmana aixecaran diversos castells en escenaris tant emblemàtics com Times Square,Central Park o al famós pont de Brooklin. La presència dels Castellers vilafranquins ha aixecat una expectació molt important. Demà dijous actuaran en directe a Times Square per al programa Morning Show, de la cadena ABC i el rotatiu The New York Times també farà ressó del món casteller dedicant-hi un ampli reportatge.
 

Redacció
Redacció 20/06/2012

Una de les actuacions més espectaculars que realitzaran els Verds serà la que protagonitzaran avui a la terrassa del Rooftop 230, un dels hotels més famosos de Manhattan. S’hi aixecaràn castells de 8 pisos en aquest gratacel de 100 metres d’alçada, amb vistes privilegiades a l’Empire State. Allà tenen previstes dos actuacions, la primera exclusivament per la premsa americana i posteriorment per a tot el
públic. La Colla ha preparat un ampli desplegament per aquesta actuació castellera original, desplaçant càmeres que grabaran els castells des de diferents punts de vista.
 
 
Altres actuacions que duran a terme en aquella ciutat, seran les programades dins un festival musical al mateix Central Park, o davant de l’edifici de les Nacions Unides. Els del Penedès també participaran a l’estrena a Nova York de la pel·licula Enxaneta en 3D, de Televisió de Catalunya, acompanyats del president de la Generalitat Artur Mas, present de viatge oficial.
 
Al twitter : #castellers de vilafranca (@verds) vs gratacels de Nova York

Relacionats