Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Castellers al mòbil

La temporada d’El joc casteller -el joc online que permet controlar a una colla castellera- ja ha finalitzat,  però aprofiten les festes per presentar els primers jocs per a mòbil […]

Redacció
Redacció 20/12/2007

La temporada d’El joc casteller -el joc online que permet controlar a una colla castellera- ja ha finalitzat,  però aprofiten les festes per presentar els primers jocs per a mòbil vinculats al món dels castells.

A l’apartat mòbiljocs del web ofereixen els primers jocs en català per a mòbils, a punt per descarregar-los gratuïtament i començar a jugar-hi. Són el ‘posa-faixes’, el ‘3 de 9’ i el ‘laberint a la plaça’.

La iniciativa compta amb el suport del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i L’empresa La Factoria d’Imatges.

Per altra banda, els usuaris de El Joc Casteller poden continuar “assajant” amb les seves colles, ja que no serà fins el 18 de gener de 2008 que començarà la primera actuació de la nova temporada. Qui diu que els jocs online no poden servir per mantenir les tradicions catalanes?