Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Carretero presentarà la nova seu electoral al Passeig de Gràcia

A pocs mesos de les eleccions al Parlament de Catalunya, Reagrupament ha començat a treballar per tal de millorar la seva presència a Barcelona, després d’un lent procés d’expansió pel territori. Així, després d’instal·lar seus a diverses capitals de comarca, la formació de Joan Carretero inaugurarà aquest dimecres la seva nova seu electoral en ple Passeig de Gràcia de Barcelona. L’obertura de la flamant oficina, que compartirà edifici amb la seu central de Ciudadanos, coincidirà amb la posada en marxa d’una nova plana web de l’associació, i amb l’inici d’un cicle de conferències amb personalitats de la societat civil catalana, que arrencarà dijous amb una xerrada de Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, exconseller dels governs Pujol i exsecretari general d’ERC. També s’ha presentat una nova oficina mòbil, a l’espera de confirmar els propers dies la notícia més esperada a l’univers reagrupat: la possible aliança amb Joan Laporta.

Redacció
Redacció 15/06/2010

Joan Carretero presentarà la nova oficina electoral de Reagrupament a Barcelona estarà oberta als ciutadans i vol centralitzar tota la informació relacionada amb Reagrupament i la campanya electoral. La nova seu es troba a la novena planta del Passeig de Gràcia 55-57, compartint edifici amb la seu de Ciudadanos, que es troba a la setena planta, i la seu del grup Flaix.

Reagrupament també ha posat en marxa una oficina mòbil, amb l’afany de fer arribar les seves propostes a tots els municipis de Catalunya.  La voluntat de l’associació és que el vehicle recorri el país per difondre les propostes i els objectius de l’associació, captar associats i recollir suggeriments. Com podeu veure a continuació, el nou vehicle s’ha vinilat amb el logotip i els colors de Reagrupament.

Per altra banda, l’associació també té previst inaugurar un nou web els propers dies, que ha de comptar amb nous continguts i aplicacions per acostar les propostes de Reagrupament als associats i simpatitzants.

Cicle de conferències

Per últim, l’associació Reagrupament ha preparat un cicle de xerrades amb personalitats de la societat civil catalana per tal d’oferir una ‘proposta d’organització econòmica i social’ que ajudi a sortir de l’actual atzucac. La primera d’aquestes conferències tindrà lloc a la nova seu el dijous 17. Durà per títol ‘Catalunya davant d’una crisi financera global’ i serà a càrrec del president de la Borsa de Barcelona, Joan Hortalà, prsentat per Salvador Garcia, membre del Col·lectiu Emma.