Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Carod no aclareix si continuarà fent política des d’Esquerra després de no ser inclòs a les llistes

El vicepresident del Govern i expresident d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, no ha descartat cap escenari en la seva militància al partit després de no ser inclòs a les llistes de la formació per a les pròximes eleccions al Parlament. El republicà ha declarat que ‘l’important no és si continuo o no a ERC, sinó que no em volen a les llistes’ alhora que ha preferit no fer cap comentari sobre l’elecció d’Ernest Benach com a número 2 a les llistes.

Redacció
Redacció 14/07/2010

Josep-Lluís Carod Rovira no descarta cap escenari en la seva militància a ERC després de no ser inclòs a les llistes del partit per les properes eleccions. El vicepresident del Govern ha recalcat que no deixarà de fer política i que serà ‘dins del lloc i la plataforma més adequada’. El republicà no ha aclarit però si el seu futur serà en el marc d’Esquerra Republicana. ‘L’important no és si continuo o no a ERC, sinó que no em volen a les llistes’, ha dit l’exdirigent republicà.

En relació al nomenament d’Ernest Benach com a número 2 de les llistes per ERC, Carod ha dit que ‘per prudència hi ha moments que és millor callar’, encara que ha afirmat que ‘respecta’ la decisió d’ERC.