Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Carod: ‘la majoria PSE-PP a Euskadi és conseqüència d’una llei de partits antidemocràtica’

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha dit aquest dijous que si hi ha una majoria PSE-PP a Euskadi és per una ‘llei de partits antidemocràtica que al seu dia va ser votada pel PSOE, el PP i també per CiU’. El republicà diu que l”allau de declaracions de dirigents de CiU comparant la sortida del PNB del govern amb la federació nacionalista, com a mínim se n’ha de dir manipulació’ ja que són ‘dues situacions polítiques que no tenen res a veure’. Carod ha afegit que ‘si algú ha obtingut un govern autonòmic amb el suport del PP ha estat CiU’, després de rebutjar dues ofertes de pacte fetes per ERC’, ha dit el vicepresident en un apunt al seu bloc.

Redacció
Redacció 20/03/2009

Carod-Rovira ha recordat que aquest suport ‘es va fer a canvi de no reformar l’Estatut durant la legislatura 1999-2003’ i ha dit que ‘abans de mirar-se en el mirall basc, alguns haurien de mirar-se en el propi i fer memòria perquè els seus fets els delaten’.

Un suport que es va fer a canvi de no reformar l’Estatut durant la legislatura 1999-2003 i que tenia la seva correspondència a Madrid amb el govern de José Maria Aznar, de trista memòria.