Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Carod diu que ningú ha plantejat al Govern la possibilitat de muntar uns Jocs Olímpics d’hivern

Ningú ha plantejat al Govern la possibilitat de muntar uns Jocs Olímpics d’hivern, segons el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira. Això no obstant, Carod ha dit que sí que hi ha hagut alguns municipis com Lleida i la Seu d’Urgell que han manifestat la seva voluntat, ‘si és possible’, de poder-hi participar. En aquest sentit, Carod ha dit que ‘lògicament’ el Govern farà costat als interessos dels municipis catalans en aquest aspecte i ha afegit que si els organitzadors ‘ho veuen bé’ el mateix Executiu hi podria col·laborar. El vicepresident ha remarcat que no s’entrarà en una ‘pugna sense sentit’ quan encara no hi ha ningú que hagi plantejat res.

Redacció
Redacció 16/10/2008

El vicepresident del Govern ha fet aquestes declaracions en relació a les informacions que van sortir dilluns a la premsa lleidatana on s’apuntava que el govern aragonès volia impulsar uns jocs olímpics d’hivern l’any 2018 concentrats al pirineu aragonès i l’andorrà però deixant-ne fora el català, i més concretament el lleidatà.

Carod ha explicat que si finalment es formula una proposta per formar una candidatura conjunta per optar a la seu dels Jocs d’Hivern del 2018, des de la Secretaria de l’Esport s’estudiaran les possibilitats perquè això sigui possible ‘sabent que alguns municipis catalans han manifestat aquesta intenció’.

Carod-Rovira ha s’ha referit als Jocs d’hivern moments abans de participar en l’acte d’homenatge al president Companys que ha tingut lloc al Tarròs.