Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Carlos Herrera: “Ahora las feministas catalanas callan como putas”

El periodista de la Cope, Carlos Herrea, ha entrat avui en còlera quan ha fet una de les seves intervencions. El monòleg s'ha centrat en el que va succeir ahir a Barcelona quan unes noies que promocionaven 'La Roja' van ser agredides per un grup de 5 persones. Sense que encara s'hagin aclarit els fets, Herrera, dient fàstics, ha associat l'agressió a la violència de gènere i ha assegurat que és la violència que és viu a Catalunya, generant odi als seus oients i, sense acabar d'estar informat del tot.

Redacció
Redacció 06/06/2016
Carlos Herrera ha perdut els papers en una de les seves intervencions místiques avui a la ràdio Cope. En un moment, ha fet referència als incidents que van tenir lloc ahir a Barcelona. Ha volgut deixar clar que aquesta situació com “la violència política a Barcelona” ja s'accepta com “quelcom inevitable”.
 
Així, també ha mesclat aquesta agressió de la qual se sap ben poca cosa, amb la violència de gènere i s'ha preguntat “donde estan ahora las feministas catalanas o l'Associació d'Atenció Dona y todas estas cuentistas?”. També ha dit que s'acabarà justificant l'acció com quan és diu 'la violaron por llevar minifalda, estaba probocando'. Així doncs, ha acabat dient que els únics que han condenat els fets ha estat PP i Ciudadanos mentre que les altres segueixen”calladas como putas”.

Colau sí que ho ha condemnat
 
A través d'un tuit, Ada Colau sí que ha condemnat els fets: “Inacceptable agressió a membres d “Plataforma Barcelona con la Selección”. Barcelona, ciutat d llibertat i respecte q rebutja tota violència” escrivia ahir a la nit.
 
Ciudadanos també hi fica cullerada
 
El portaveu del grup parlamentari de C's, Carlos Carrizosa, ha retret a la CUP  que no hagin condemnat l'agressió a dues dones que feien campanya a favor de la selecció espanyola: “Ens estranya que essent dues dones les agredides, alguns partits que parlen de violència patriarcal, quan cinc 'energumens' ataquen dues dones, no diuen res”.