Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Capicua Produccions es posa en marxa

Després de gairebé 10 anys duent a terme diferents actes i esdeveniments musicals a través de l’Associació Racó Català, alguns dels seus membres han constituït Capicua Produccions, una entitat que vol continuar aquesta tasca, fent créixer el lleure i la música en català arreu dels Països Catalans. L’experiència de Capicua Produccions se centra en la producció de diferents esdeveniments musicals que passen per concerts de gran i petit format fins a festes majors. Capicua compta al seu catàleg amb grups com Oprimits, Los Draps, Skafam, Owix o La Carxofa i la Ceba, tots ells cantant en català.

Redacció
Redacció 05/06/2008

Un dels trets diferencials dels actes de Capicua Produccions és la forta presència comunicativa a Internet que dóna una alta notorietat als esdeveniments que organitza.

A més, Capicua Produccions oferirà serveis de management de diferents grups d’arreu dels Països Catalans, que per falta d’oportunitats a l’hora d’expandir la seva música, encara no han pogut consolidar-se com a bandes potencialment influents dins els panorama musical català. D’aquesta manera, la producció de concerts es complementa amb un catàleg de música festiva (rock, ska, rumba, folk) que inclou Oprimits (Mallorca), Los Draps (Franja de Ponent), Skafam (Principat), Owix (País Valencià) i La Carxofa i la Ceba (Principat). Tots ells amb el català com a llengua vehicular.

Capicua Produccions neix per invertir en la producció de música feta en català, de moment en aquestes sis formacions que ben aviat esdevindran referents dins el panorama musical català.