Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Cap de setmana negre a Renfe

Dissabte la circulació va ser caòtica, i diumenge els usuaris de les línies C-2 Sud (Barcelona-Vilanova-Sant Vicenç de Calders) i la C-10 (Barcelona-aeroport del Prat) encara van patir talls puntuals de servei, malgrat que Renfe anunciés la normalització del servei després del descarrilament d’un tren d’Euromed al Prat de Llobregat, divendres passat.

Redacció 25/06/2007

Renfe havia informat a primera hora de diumenge que la circulació s’havia “normalitzat totalment” a la via de la C-10 danyada al Prat i en una de les dues vies de la C-2 Sud.

Tot i això, els usuaris de la C-10 van haver de fer altre cop transbord en autobusos entre Barcelona i l’Aeroport, i també hi van haver incidències a la via rehabilitada de la C-2 Sud.

Després de les eufòriques manifestacions de diumenge a primera hora, una portaveu d’Adif va haver de rectificar, declarant al migdia que al llarg del diumenge hi hauria “moments de congestió puntual” derivats de “tasques de logística”. Una congestió puntual que va acabar obligant a a tallar el trànsit ferroviari de les línies C-10 i C-2.

Segons Adif no serà fins avui dilluns que es recuperarà totalment la normalitat de les línies afectades pel descarrilament d’un Euromed divendres passat.

Les contradiccions informatives de Renfe aquest cap de setmana han desorientat molts usuaris, la majoria turistes, que s’han mostrat “indignats” i han reclamat més informació.