Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Campanya de boicot unionista al restaurant familiar de Toni Albà

Redacció| L'humorista Toni Albà ha estat una figura polèmica durant el procés català per posicionar-se -sense cap tipus de mania- a favor del dret a l'autodeterminació dels pobles i la independència de Catalunya. Ara, l'unionisme ha iniciat una campanya de boicot cap al restaurant familiar (1918 Cuina de mar) que ostenta amb les seves tres germanes a Vilanova i la Geltrú, tal com ha avançat el diari 'El Món'. 

Redacció
Redacció 02/01/2018

Arran d'una de les seves publicacions que més polseguera ha aixecat a Twitter -un vers pel qual se'l va acusar de dir “mala puta” a la líder de 'Ciutadans', Inés Arrimadas- l'espanyolisme més ferotge (fins i tot, aquell més proper a l'extrema dreta) promou des de les xarxes socials i mitjans de la caverna mediàtica un boicot a l'establiment: volen que tanqui i, per això, demanen que es puntuï amb males qualificacions i es critiqui via Internet per tal que la gent no hi vagi. 

Segons informa 'El Món', la família de Toni Albà també hauria rebut trucades amenaçants que els han fet presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra. Ho expliquen al seu compte de Facebook. 

D'altra banda, alguns usuaris de Twitter han reaccionat demanant revertir el boicot al restaurant dels Albà a la xarxa. De moment,  el 1918 Cuina de mar segueix present a la llista dels 10 millors restaurants de Vilanova i la Geltrú.