Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Camacho “top model” cervesera

Les etiquetes d’una cervesa artesana d’una col·lecció de tres, amb un gos, un mono i un cavall, ha generat polèmica perquè molts hi veuen en el dibuix de l’etiqueta la cara de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho.  Albert Sánchez, soci de la cooperativa de la Barricona i la Calavera, de Sant Joan de les Abadesses, ha explicat a La Tribu de Catalunya Ràdio que no entenen perquè es relaciona l’etiqueta amb la senyora Camacho, “que és una senyora preciosa i amb una gran integritat” i ha assegurat que “no s’havien adonat de la similitud” fins que la cadena Ser els va trucar per interessar-se per les etiquetes.

Redacció
Redacció 19/03/2015

Ironia fina

Albert Sánchez ha explicat que les etiquetes volen ser un homenatge a Lewis Caroll i al 150è aniversari d'”Alícia al País de les meravelles”, i que no té res a veure amb la presidenta del PP català. Amb tot, ha dit que no pensa brindar per l’èxit de al seva cervesa Alice perquè no sigui “que fent el tonto els caiguin tres anys de presó”. 

“traficants de cerveses artesanes”

La cervesa que està esgotada, se’n va fer 2000 litres, és una de les moltes varietats que fabriquen com “A Califòrnia no hi ha Guàrdia Civil”, feta a l’estil “Califòrnia Common Ale”, de 4,7 graus, feta en col·laboració amb els elaboradors de “la Pirata de Súria” i que també està esgotada. La Calavera és una cooperativa de treball associat de Sant Joan de les Abadesses, a Girona.