Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Camacho no escarmenta

Com ja va fer durant els mesos previs a la consulta del 9-N, malgrat errar la previsió, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, augura ara que no hi haurà eleccions el 27-S. Camacho diu estar convençuda que el 27 de setembre els catalans no aniran a votar i que, per tant, es compliran els auguris del PPC. Segons la popular el president Mas “està començant a generar dubtes” sobre la convocatòria electoral perquè “sap” que no tindrà lloc i, a més, creu que en “culparà” a Esquerra. 

Redacció
Redacció 23/04/2015

La popular imita Rivera i reclama que Sant Jordi sigui la festa nacional de Catalunya en lloc de l'Onze de Setembre.
 
Des de l'estand del PPC a Rambla Catalunya, Camacho ha reclamar que Sant Jordi sigui la festa nacional de Catalunya en lloc de l'Onze de Setembre, i ha explicat que el seu partit ho reivindicarà “oficialment” ben aviat, perquè, segons ella, la diada de Sant Jordi és la “veritable” festa dels catalans. Es tracta d'una jornada que emana cultura i que representa “els valors” de la societat catalana, com ara la mirada oberta al món, la integració i el respecte.

Camacho es torna socialista i reivindica la rosa

La líder del PPC ha retret al president que en el seu discurs institucional per la diada de Sant Jordi hagi emprat un discurs “d'enfrontament” amb termes com “dracs i espases”. Davant d'això, ha afegit, el PPC reivindica la rosa “com a símbol de convivència, germanor i democràcia”.