Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Camacho desbocada perquè el Govern informa el món sobre el full de ruta

La popular no ha paït gens bé l’anunci del govern que informarà del preacord del full de ruta signat el 30 de març per ERC, CiU i l'ANC, Òmnium i l'AMI,  a representants diplomàtics i institucions internacionals. Segons la presidenta del PPC el fet que el Govern informi del preacord sobre el full de ruta és “una clara equivocació, un absurd i ratlla el ridícul” i ha advertit que aquest full de ruta va pel mateix camí “que la llei de consultes i el 9-N”, perquè “és inconstitucional”. Ahir en seu parlamentaria va qualificar l’acció exterior del govern de “joc perillós”

Redacció
Redacció 16/04/2015

El Govern va enviant regularment notes informatives pels canals que té oberts per tal de contrarestar la informació que va arribant des de l'Estat.
 
Segons ha avançat Catalunya Ràdio i han confirmat fonts de l'executiu català, aquesta iniciativa forma de les comunicacions regulars que la Generalitat té amb la comunitat internacional per explicar els diferents passos i esdeveniments que es van produir en el marc del procés d’independència. Cal recordar que el pacte subscrit per partits i entitats sobiranistes preveu una declaració d'independència en 18 mesos si les forces sobiranistes aconsegueixen la majoria al nou Parlament.