Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Cacaolat val, com a mínim, 20 milions d’euros

L’administració concursal de Clesa vendrà el 95% de les accions de Cacaolat per, com a mínim, 20 milions d’euros en efectiu. El jutge del jutjat Mercantil número 6 de Madrid ha autoritzat els administradors a posar en marxa el procés d’adjudicació del 95% del capital social de Cacaolat per un preu que en cap cas podrà ser inferior als 20 milions d’euros, tal com recull la sentència.

Redacció
Redacció 09/08/2011

Una de les empreses més interessades en licitar per Cacaolat és Vichy Catalán, que va presentar al jutjat Mercantil 6 de Barcelona un aval de tres milions d’euros per optar a la seva compra, la quantitat mínima que els administradors concursals van fixar com a requisit per tenir drets preferents de compra. L’oferta del grup català, la primera davant dels jutjats,  garanteix el manteniment dels llocs de treball de Cacaolat i el projecte industrial ‘a llarg termini’.

Altres grups que han manifestat el seu interès per Cacaolat són Capsa -propietària de Central Lechera Asturiana-, el grup Victory en representació de Cobega, un grup d’exdirectius de Clesa i Nova Rumasa i un altre d’antics executius de Cacaolat. La possible desaparició del batut de xocolata més conegut va desencadenar una campanya a Twitter, amb les etiquetes #salvemelcacaolat i #cacaolat, per a salvar la firma.